Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Trajnimi + udhëzuesit
Trajnimi DVD Duke punuar me Veshje UV (Gel polonisht)
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

UV xhel manikyrin e thonjve (pallto) udhëzime dhe trajnim DVD - dizajn gozhdë një të mirë, arsimi aftësi dhe praktika janë shtyllat për punë të suksesshme. Kjo përfshin materiale të drejtë pune. Records në të cilën çdo tani dhe pastaj një shikim mund të jetë hedhur, janë shumë të popullarizuara libra reference, veçanërisht në qoftë se dikush është tashmë trajnimi kthyer më. Ne ju ofrojmë të gjitha pajisje për tuaja dokumentet model të përsosur dhe gjithashtu dokumentet për manualet e trajnimit. Kështu që ju mund të trenit në shtëpi dhe kurseni vetes kohë dhe të holla në seminare të shtrenjta.

Nëse ju doni të guxojnë qasjen për subjektin me një shtresë të re UV ose të përmirësuar aftësitë tuaja, atëherë UV manikyrin e thonjve tonë (pallto xhel) udhëzime dhe trajnim DVD mjet i përsosur. Do të shpjegohet në detaje hapat e ndryshme të punës në teknologji Veshje re UV. Në shumë këshilla nga profesionistë të doja të shpjegojë saktësisht se si të aplikojnë materialin, çfarë përgatitjet janë të nevojshme, çfarë gabime dhe kështu duke kaluar nga, problemet janë të shmanget. Përdorimi UV tonë manikyrin e thonjve (pallto xhel) Udhëzimet dhe DVD trajnimi për të zgjeruar gamën tuaj të shërbimeve. DVD është i strukturuar dhe të lehtë për të kuptuar udhëzimet mund të zbatohen shumë mirë.

Ju mund të mbështetet në vitet tona shumë përvojë prodhimit hezitim. Ne ofrojmë produkte të cilësisë më të lartë, i prodhuar në shtet-e UV-xhel kërkimit dhe të gjithë janë subjekt i kërkesave të rrepta të standardeve evropiane. Shih për veten tuaj, ju do të jeni plotësisht të kënaqur dhe i ngazëllyer.

Ky DVD trajnimi është në dispozicion vetëm në gjuhën gjermane.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4
Përmbledhje
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar