Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi

Alpecin

Alpecin Flokët 200ml tonik Alpecin Alpecin Flokët 200ml tonik
from 2,50 € *
1,25 € / 100 ml
-50%
Fuqia Shampo Alpecin për gri 200ml flokëve Alpecin Fuqia Shampo Alpecin për gri 200ml flokëve
6,57 € *
3,29 € / 100 ml
Alpecin Shampo 200ml Tuning Alpecin Alpecin Shampo 200ml Tuning
6,30 € *
3,15 € / 100 ml
-30%
Alpecin Shampo Hypo ndjeshme 250 ml Alpecin Alpecin Shampo Hypo ndjeshme 250 ml
5,61 € *
2,24 € / 100 ml
-35%
Alpecin Shampoo Schuppen 250ml Alpecin Alpecin Shampoo Schuppen 250ml
2,68 € *
1,07 € / 100 ml
-50%
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar