Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Argjilë
Ngjitës argjile për thonjtë
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Si Nail Art Fimo shkopinj një gamë të gjerë ngjyrash dhe
Modele të mbajë gati një zgjidhje të madhe përbëhet nga motive. Vendimi
kjo zakonisht nuk është e lehtë.
Karakteristikë e veçantë e Fimo Nail Art që i qëndron ajo në xhel
akrilik, si mund të procesit në të cilin modelimit tuaj një shumë të
merr sy të veçantë.

Këshillë: të prerë artit gozhdë Fimo shkopinj, ne ofrojmë
në dyqanin tonë, sigurisht, e ka përsosur Nail Art thikë Fimo. "

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.8378
Përmbledhje
5
33
4
3
3
0
2
1
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar