Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Gurë rrugësh

Gurë rrugësh

Gurë normalë në formë të rrumbullakët Gurë rrugësh Gurë normalë në formë të rrumbullakët
from 0,11 € *
0,34 € / 100 g
-48%
Zemra prej guri normal Gurë rrugësh Zemra prej guri normal
from 0,11 € *
0,58 € / 100 g
-48%
Gurë normal në formë ovale Gurë rrugësh Gurë normal në formë ovale
from 0,11 € *
2,20 € / 100 g
-48%
Gurë normalë me tre cepa Gurë rrugësh Gurë normalë me tre cepa
from 0,11 € *
0,31 € / 100 g
-48%
Rondele me gurë normal, ngjyra të ndryshme Gurë rrugësh Rondele me gurë normal, ngjyra të ndryshme
from 1,43 € *
5,72 € / 100 g
-50%
Yje guri Gurë rrugësh Yje guri
from 0,11 € *
0,29 € / 100 g
-48%
Nail Kiristallsteine Gurë rrugësh Nail Kiristallsteine
from 0,55 € *
6,88 € / 100 g
-50%
Gurë normalë në formë katrore Gurë rrugësh Gurë normalë në formë katrore
from 0,11 € *
2,20 € / 100 g
-48%
Pika prej guri Gurë rrugësh Pika prej guri
from 0,11 € *
2,20 € / 100 g
-48%
Gurë normalë në formë drejtkëndore Gurë rrugësh Gurë normalë në formë drejtkëndore
from 0,11 € *
2,20 € / 100 g
-48%
Lule prej guri normal Gurë rrugësh Lule prej guri normal
0,11 € *
1,83 € / 100 g
-48%
Diamonds Nail 4x7mm Gurë rrugësh Diamonds Nail 4x7mm
from 0,27 € *
0,34 € / 100 g
-50%
Gurë normale gjysmë hënë Gurë rrugësh Gurë normale gjysmë hënë
from 0,11 € *
2,20 € / 100 g
-48%
Gurë normalë në formë fluturash Gurë rrugësh Gurë normalë në formë fluturash
0,11 € *
2,20 € / 100 g
-48%
Diamonds Nail 3x6mm Gurë rrugësh Diamonds Nail 3x6mm
from 0,27 € *
-50%
Lot guri Gurë rrugësh Lot guri
from 0,11 € *
2,20 € / 100 g
-48%
Metalike Nail Art Display - forma të ndryshme Gurë rrugësh Metalike Nail Art Display - forma të ndryshme
3,51 € *
21,94 € / 100 g
Rhinestones Box Gurë rrugësh Rhinestones Box
1,98 € *
-50%
Zinxhir Nailart Gurë rrugësh Zinxhir Nailart
0,49 € *
-50%
Metalike Nail Art Display - forma të ndryshme Gurë rrugësh Metalike Nail Art Display - forma të ndryshme
4,50 € *
28,13 € / 100 g
Lot guri Ar Gurë rrugësh Lot guri Ar
0,11 € *
2,20 € / 100 g
-48%
Zemra prej guri normal Bernstein Gurë rrugësh Zemra prej guri normal Bernstein
0,11 € *
2,20 € / 100 g
-48%
Zemra prej guri normal Blu të errët Gurë rrugësh Zemra prej guri normal Blu të errët
0,11 € *
2,20 € / 100 g
-48%
Lule prej guri normal Verdhë e gjelbër Gurë rrugësh Lule prej guri normal Verdhë e gjelbër
0,11 € *
2,20 € / 100 g
-48%
Crystal gurë ekranit (përafërsisht) 1 mm Gurë rrugësh Crystal gurë ekranit (përafërsisht) 1 mm
1,84 € *
14,15 € / 100 g
-50%
Metalike Nail Art Display - forma të ndryshme ar Gurë rrugësh Metalike Nail Art Display - forma të ndryshme ar
3,51 € *
21,94 € / 100 g

Gurët vezullues me shkëlqim janë shumë të bukur. Ato thyejnë dritën dhe e kthejnë pas në mijëra rrezatime,  sjellin ngjyrat e ylberit dhe krijojnë tablo drite. Gurët e veçantë të vendosur në metal përbëjnë motive të pakrahasueshëm për duart e kuruara të një femre. Gishtat e hollë shpalosin joshjen e tyre elegante, e cila bëhet edhe më e spikatur me unazat elegante apo të mëdha të vendosura mbi thonj apo me gurët e bukur që shtojnë shkëlqimin e tyre. Gurët e çmuar janë të rrallë – safiri, rubini, smeraldi dhe diamanti janë gurë të shtrenjtë dhe shpesh zëvendësohen me gurë normalë. Të gjitha stolitë që gjejnë përdorim tek veshjet femërore, përdoren edhe në dizenjimin e thonjve.

Gurët normalë rrezatojë shkëlqim sharmant. Këto copëzat vezulluese qelqi janë në të gjitha ngjyrat e mundshme që ju mund të dëshironi. Në koleksionin tonë ju do të gjeni gurë normalë në formë zemre, në formë bulëzash uji, trekëndësh të vegjël, lule vezulluese, yje, flutura, gjysmë hënë, lot dhe gjysmë perla. Gurët normalë vendosen mbi manikyr dhe xhel UV para se kjo masë të jetë tharë. Sapo manikyri apo xheli është tharë, gurët fiksohen mirë dhe janë të sigurt. Ju do të dini të vlerësoni vezullimin e thonjve tuaj! Përshtateni dizenjon e thonjve tuaj me aksesorët që ju përdorni!

Si të gjitha produktet e tjera edhe gurët normalë që ne ofrojmë vijnë direkt nga prodhuesi. Cilësia plotëson kriteret tona të larta. Çmimi i shumicës që ne ofrojmë është aq ekonomik sa ia vlen të blini në sasi të madhe, kjo vlen jo vetëm për studiot e thonjve por edhe për  konsumatorët privatë.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€