Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art / Gurë rrugësh
Diamant i rremë rrumbullakëta janë fund e përkryer për dekorimin e thonjve gisht
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Nail art harton rhinestones rreth 50 copë për të futur në manikyrin e thonjve të lagësht. harton rhinestones Nail art rreth e rrotull për studiot gozhdë profesionale në cilësinë më të lartë direkt nga prodhuesi Nail Nail Design-Design-Euro-Discount.

- Nail Art Designs Nail rhinestones raundin e rrumbullakët për të futur në:

- nuk u jap lagësht e thonjve apo shërimit design xhel gozhdë

- Kur ngarkimit në projektimin llak thonjsh, ju lutem vini re
se gurët mbyllur ende me-Qendra Top
do të ketë!

- ngjyrat e ndryshme të projektimit gozhdë "

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.4762
Përmbledhje
5
8
4
6
3
1
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar