Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi

Dove

Dove Pfelgedusche 250 ml Dove Dove Pfelgedusche 250 ml
0,99 € *
0,40 € / 100 ml
-50%
Dove Bath 750 ml Dove Dove Bath 750 ml
from 2,47 € *
4,94 € / 100 ml
-50%
Dove Cream Shea Butter & Vanilla 300ml aromë Dove Dove Cream Shea Butter & Vanilla 300ml aromë
3,19 € *
10,63 € / 1000 ml
-50%
Dove Cream Intensive - në 150ml Crucible Dove Dove Cream Intensive - në 150ml Crucible
2,12 € *
1,41 € / 100 ml
-31%
Dove Roll-on deodorant 50ml Dove Dove Roll-on deodorant 50ml
1,15 € *
2,30 € / 100 ml
-50%
Dove Silk Krem Trupi 300ml lëkurë të thatë Dove Dove Silk Krem Trupi 300ml lëkurë të thatë
3,18 € *
10,60 € / 1000 ml
-50%
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar