Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi

Elina

Elina Hair Claws Set prej 2 Elina Elina Hair Claws Set prej 2
from 0,38 € *
-50%
Krem Elina për duar dhe thonj Elina Krem Elina për duar dhe thonj
from 1,20 € *
1,20 € / 100 g
Krem mirëmbajtës për lëkurën Elina Elina Krem mirëmbajtës për lëkurën Elina
1,53 € *
1,39 € / 100 g
Krem mirëmbajtës Elina për duar dhe thonj Elina Krem mirëmbajtës Elina për duar dhe thonj
0,49 € *
0,29 € / 100 g
-50%
Elina-Luxry fruta dush 300ml Elina Elina-Luxry fruta dush 300ml
0,82 € *
2,73 € / 1000 ml
-50%
Elina xhel Dushi  250 ml med pjepër balm Elina Elina xhel Dushi 250 ml med pjepër balm
0,55 € *
0,22 € / 100 ml
-50%
Elina Duschgel Balsam 250 ml Elina Elina Duschgel Balsam 250 ml
0,65 € *
0,26 € / 100 ml
-50%
Elina Haargummis 24 St Elina Elina Haargummis 24 St
from 0,66 € *
2,44 € / 100 g
-50%
Flluskoj vaske qumësht Elina 1000 ml mjaltë Elina Flluskoj vaske qumësht Elina 1000 ml mjaltë
0,82 € *
0,82 € / 1000 ml
-32%
Elina Hair Brush Set Elina Elina Hair Brush Set
from 0,77 € *
-50%
Shirit dekorativ Elina Flokët Elina Shirit dekorativ Elina Flokët
0,22 € *
-49%
Thua Elina Flokët Elina Thua Elina Flokët
0,38 € *
2,53 € / 100 g
-50%
Elina Scrunchies 12 copë Elina Elina Scrunchies 12 copë
0,66 € *
2,64 € / 100 g
-50%
Elina Hair Claws Set prej 4 Elina Elina Hair Claws Set prej 4
0,44 € *
-49%
Elina Haargummis 6 ngjyra 18 copë Elina Elina Haargummis 6 ngjyra 18 copë
0,60 € *
1,94 € / 100 g
-50%
Elina Haarschmuckset e Zezë 16 copë. Elina Elina Haarschmuckset e Zezë 16 copë.
0,38 € *
2,24 € / 100 g
-50%
Elina
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar