Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €

Hyr

Nëse tashmë jeni klient i yni, ju lutem hyni duke përdorur adresën elektronike dhe fjalëkalimin:

Regjistër

Krijo një llogari personale në mënyrë që më lehtë dhe shpejt me ne.

Hap llogarinë
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar