Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi

Indigo

Indigo Eyeliner 3.5ml Indigo Indigo Eyeliner 3.5ml
1,04 € *
26,00 € / 100 ml
-50%
Indigo Lip gloss krem ​​71 ml 2.7 Indigo Indigo Lip gloss krem ​​71 ml 2.7
0,77 € *
25,67 € / 100 ml
-50%
Indigo Make-Up Stick Indigo Indigo Make-Up Stick
0,71 € *
4,73 € / 100 g
-50%
Indigo Eyeshadow Duo 4g Indigo Indigo Eyeshadow Duo 4g
from 0,95 € *
-50%
Indigo Bojë për vetulla 121 transparente 2.5 ml Indigo Indigo Bojë për vetulla 121 transparente 2.5 ml
1,04 € *
34,67 € / 100 ml
-50%
Lejla Blue Mascara 2.5ml Indigo Lejla Blue Mascara 2.5ml
from 1,10 € *
36,67 € / 100 ml
-50%
Indigo Lipgloss Glitter 15 Tube ml Indigo Indigo Lipgloss Glitter 15 Tube ml
0,99 € *
6,60 € / 100 ml
-50%
Indigo Lipstick Glitter kafe 3,8 g Indigo Indigo Lipstick Glitter kafe 3,8 g
0,71 € *
17,75 € / 100 g
-50%
Indigo Compact Powder Indigo Indigo Compact Powder
0,99 € *
2,68 € / 100 g
-50%
Indigo Rouge 5 g Indigo Indigo Rouge 5 g
0,99 € *
19,80 € / 100 g
-50%
Indigo Edit 3in1 30 g Indigo Indigo Edit 3in1 30 g
0,77 € *
2,57 € / 100 g
-50%
Lejla Brown Mascara 2.5ml Indigo Lejla Brown Mascara 2.5ml
1,21 € *
40,33 € / 100 ml
-50%
Indigo Buzëkuqët 73 të bardhë, 3.8 g Indigo Indigo Buzëkuqët 73 të bardhë, 3.8 g
0,71 € *
17,75 € / 100 g
-50%
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar