Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi

Konad

Template KONAD Vula Konad Template KONAD Vula
from 0,55 € *
1,17 € / 100 g
-50%
Mbajtësi i shablloneve KONAD Konad Mbajtësi i shablloneve KONAD
from 0,44 € *
2,20 € / 100 g
-49%
Scraper KONAD Speciale polake Konad Scraper KONAD Speciale polake
0,38 € *
1,09 € / 100 g
-50%
KONAD Sheshi vulosje Image Template Konad KONAD Sheshi vulosje Image Template
from 1,20 € *
2,79 € / 100 g
-50%
Vula KONAD Konad Vula KONAD
from 0,49 € *
1,40 € / 100 g
-50%
Mbajtës shabllonesh me sfungjerë pastrues KONAD Konad Mbajtës shabllonesh me sfungjerë pastrues KONAD
1,10 € *
2,29 € / 100 g
-50%
KONAD ngjyra përzierjen paleta Konad KONAD ngjyra përzierjen paleta
0,99 € *
2,91 € / 100 g
-50%
Libër KONAD klishe Konad Libër KONAD klishe
3,23 € *
6,46 € / 1000 g
-50%
KONAD vulosje Guide CD Konad KONAD vulosje Guide CD
0,44 € *
-49%
KONAD Vulosje Image Collection Plate Konad KONAD Vulosje Image Collection Plate
from 6,68 € *
2,87 € / 100 g
-50%
KONAD sfungjer, drejtkëndëshe Konad KONAD sfungjer, drejtkëndëshe
0,66 € *
-50%
Template KONAD Vula Konad Template KONAD Vula
0,89 € *
2,23 € / 100 g
-18%
Pullë KONAD Demoja shabllon Konad Pullë KONAD Demoja shabllon
from 13,05 € *
13,05 € / 1000 g
-50%
KONAD informacion broshurë Konad KONAD informacion broshurë
0,38 € *
-50%
Template KONAD Vula Konad Template KONAD Vula
0,89 € *
2,23 € / 100 g
KONAD Make-up Pinsel Set Konad KONAD Make-up Pinsel Set
6,02 € *
-25%
Konad Produkte të dekoroj thonjtë tuaj me Stencils vulosje vulosje dhe ngjyra. Konad është popullor në botë Nail art-Brand i Salons gozhdë dhe sallonet e bukurisë.
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar