Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Kozmetikë / Kujdesi për lëkurën

Kujdesi për lëkurën

Filter articles
1 2 3
YOUMAXX Shpatull dylli depilatory druri 100 St Kujdesi për lëkurën YOUMAXX Shpatull dylli depilatory druri 100 St
from 1,97 € *
1,91 € / 100 g
YOUMAXX depilatory dylli Kujdesi për lëkurën YOUMAXX depilatory dylli
from 2,47 € *
5,49 € / 1000 g
-50%
YOUMAXX Bye Bye Hair Wax Warmer - Wax ngrohta Kujdesi për lëkurën YOUMAXX Bye Bye Hair Wax Warmer - Wax ngrohta
from 11,61 € *
9,07 € / 1000 g
-50%
Syis Podo Line dush shtesë për banjot këmbë Kujdesi për lëkurën Syis Podo Line dush shtesë për banjot këmbë
10,28 € *
29,37 € / 1000 g
Krem anti anestetik për smcidën e kokrrave 9.6% 10 g Kujdesi për lëkurën Krem anti anestetik për smcidën e kokrrave 9.6% 10 g
19,36 € *
193,60 € / 100 g
Dorë Kujdesi për lavera Kujdesi për lëkurën Dorë Kujdesi për lavera
1,97 € *
2,63 € / 100 ml
-50%
Elina-Luxry fruta dush 300ml Kujdesi për lëkurën Elina-Luxry fruta dush 300ml
0,82 € *
2,73 € / 1000 ml
-50%
Elina xhel Dushi  250 ml med pjepër balm Kujdesi për lëkurën Elina xhel Dushi 250 ml med pjepër balm
0,55 € *
0,22 € / 100 ml
-50%
Elina Duschgel Balsam 250 ml Kujdesi për lëkurën Elina Duschgel Balsam 250 ml
0,65 € *
0,26 € / 100 ml
-50%
lavera Xhel Dushi Kujdesi për lëkurën lavera Xhel Dushi
2,65 € *
5,30 € / 100 ml
-50%
YOUMAXX Bye Bye Hair Cotton Roll - Depilatory Kujdesi për lëkurën YOUMAXX Bye Bye Hair Cotton Roll - Depilatory
10,57 € *
15,54 € / 1000 g
Locion Trupi lavera Kujdesi për lëkurën Locion Trupi lavera
from 2,91 € *
5,82 € / 100 ml
-50%
Nivea Deospray Stresi Mbrojtur për Burra Kujdesi për lëkurën Nivea Deospray Stresi Mbrojtur për Burra
from 0,60 € *
1,71 € / 100 ml
-50%
Nivea Liquid Hand sapun 250 ml Kujdesi për lëkurën Nivea Liquid Hand sapun 250 ml
1,21 € *
0,48 € / 100 ml
-50%
Flluskoj vaske qumësht Elina 1000 ml mjaltë Kujdesi për lëkurën Flluskoj vaske qumësht Elina 1000 ml mjaltë
0,82 € *
0,82 € / 1000 ml
-32%
lavera krem Trupi Kujdesi për lëkurën lavera krem Trupi
3,30 € *
6,60 € / 100 ml
-50%
Adidas Dushi Kujdesi për lëkurën Adidas Dushi
from 0,88 € *
0,35 € / 100 ml
-50%
Nivea Dushi 250 ml Kujdesi për lëkurën Nivea Dushi 250 ml
from 1,10 € *
0,44 € / 100 ml
-50%
Nivea For Men 250ml dushi Kujdesi për lëkurën Nivea For Men 250ml dushi
from 1,43 € *
0,57 € / 100 ml
-50%
Dove Pfelgedusche 250 ml Kujdesi për lëkurën Dove Pfelgedusche 250 ml
0,99 € *
0,40 € / 100 ml
-50%
Litamin Xhel Dushi 250 ml Kujdesi për lëkurën Litamin Xhel Dushi 250 ml
1,04 € *
0,42 € / 100 ml
-50%
Axe Deodorant spray 150 ml Kujdesi për lëkurën Axe Deodorant spray 150 ml
1,99 € *
1,33 € / 100 ml
Nivea Deospray Stres Mbroni Woman 35ml Kujdesi për lëkurën Nivea Deospray Stres Mbroni Woman 35ml
0,93 € *
2,66 € / 100 ml
-50%
Nivea Deoroller 50ml pastër dhe sensitive Kujdesi për lëkurën Nivea Deoroller 50ml pastër dhe sensitive
2,19 € *
4,38 € / 100 ml
-44%
Dove Bath 750 ml Kujdesi për lëkurën Dove Bath 750 ml
from 2,47 € *
4,94 € / 100 ml
-50%
Nivea Deoroller Black & White Clear 50ml Kujdesi për lëkurën Nivea Deoroller Black & White Clear 50ml
1,69 € *
3,38 € / 100 ml
-50%
Nivea Deoroller dyfishtë Efekti 50ml Kujdesi për lëkurën Nivea Deoroller dyfishtë Efekti 50ml
2,19 € *
4,38 € / 100 ml
-11%
Dove Cream Shea Butter & Vanilla 300ml aromë Kujdesi për lëkurën Dove Cream Shea Butter & Vanilla 300ml aromë
3,19 € *
10,63 € / 1000 ml
-50%
Dove Cream Intensive - në 150ml Crucible Kujdesi për lëkurën Dove Cream Intensive - në 150ml Crucible
2,12 € *
1,41 € / 100 ml
-31%
Dove Roll-on deodorant 50ml Kujdesi për lëkurën Dove Roll-on deodorant 50ml
1,15 € *
2,30 € / 100 ml
-50%
Nivea Roll-on deodorant Pearl & Beauty 50ml Kujdesi për lëkurën Nivea Roll-on deodorant Pearl & Beauty 50ml
2,19 € *
4,38 € / 100 ml
-44%
Nivea Deodorant Spray për Burrat 150 ml Kujdesi për lëkurën Nivea Deodorant Spray për Burrat 150 ml
1,69 € *
1,13 € / 100 ml
-50%
Nivea Deodorant Spray For Men 150ml ndjeshme Kujdesi për lëkurën Nivea Deodorant Spray For Men 150ml ndjeshme
1,69 € *
1,13 € / 100 ml
-50%
Nivea BB Cream 50ml Kujdesi për lëkurën Nivea BB Cream 50ml
6,85 € *
13,70 € / 100 ml
-50%
Sebamed Locion 200 ml Kujdesi për lëkurën Sebamed Locion 200 ml
2,36 € *
1,18 € / 100 ml
-50%
Nivea In-dushi Locion Trupi 400 ml Kujdesi për lëkurën Nivea In-dushi Locion Trupi 400 ml
4,11 € *
10,28 € / 1000 ml
-40%
Nivea Efekti pastër fytyrës Toner 200ml Kujdesi për lëkurën Nivea Efekti pastër fytyrës Toner 200ml
3,04 € *
1,52 € / 100 ml
-50%
Nivea In-dushi Qumësht Trupi 400 ml Kujdesi për lëkurën Nivea In-dushi Qumësht Trupi 400 ml
4,11 € *
10,28 € / 1000 ml
Nivea Effect pastër Cleaner Deep Të gjitha në 1 150ml Kujdesi për lëkurën Nivea Effect pastër Cleaner Deep Të gjitha në 1 150ml
4,42 € *
2,95 € / 100 ml
-50%
Dove Silk Krem Trupi 300ml lëkurë të thatë Kujdesi për lëkurën Dove Silk Krem Trupi 300ml lëkurë të thatë
3,18 € *
10,60 € / 1000 ml
-50%
Nivea Visage Day Tinted Cream 50 ml Kujdesi për lëkurën Nivea Visage Day Tinted Cream 50 ml
6,10 € *
12,20 € / 100 ml
-50%
Nivea Creme Soft Box 200ml Kujdesi për lëkurën Nivea Creme Soft Box 200ml
3,56 € *
1,78 € / 100 ml
-43%
Qumësht Nivea Soft Trupi 250ml tolerues Kujdesi për lëkurën Qumësht Nivea Soft Trupi 250ml tolerues
3,15 € *
1,26 € / 100 ml
-44%
Fletë hidratuese 10x 3ml Kujdesi për lëkurën Fletë hidratuese 10x 3ml
18,16 € *
60,53 € / 100 ml
Syis hidratues krem ​​nate me ekstrakt helix 50ml Kujdesi për lëkurën Syis hidratues krem ​​nate me ekstrakt helix 50ml
18,55 € *
37,10 € / 100 ml
Kujdesi për lëkurën me kozmetikë natyrale: Gjithë të mirat pë lëkurën tuaj.
Lëkura është organi më i madh i njerëzve dhe njëkohësisht një nga më të ndjeshmit. Tek një i rritur ajo ka një madhësi prej 2 metrash katror. Ditë pas dite ajo është e ekspozuar ndaj shqetësimeve të shumta. Të ngrohtit, ftohtit, pluhurit, lagështirës, rrezatimit diellor dhe shumë rreziqeve të tjera duhet t’i bëjmë ballë. Gjithashtu edhe mjete te solucione të tjera pastruese per lekurën janë në kontakt me të. Rendësi të madhe ka kujdesi i mire, i rregullt i lëkurës e cila nuk e rëndon . Një kujdes natyral për lëkurën fillon me produkte kozmetike natyrale te firmës lavera dhe YOUMAXX të cilat i ofrojmë për ju ne dyqanin tonë SPA.

Ne ju ofrojmë një gamë të gjerë produktesh të pasura, cilësore dhe shumë të vlefshme, me të cilat ju mund të mbani lëkurën tuaj në mënyrë të qëndrueshme dhe efektive. Kozmetika jonë natyrale për kujdesin ndaj lëkurës nuk përmban aditivë sintetikë apo të dëmshëm. Të gjitha produktet e përdorura për këtë qëllim vijnë nga kultivime organike ose koleksione te çertifikuara, të cilat karakterizohen  veçanërisht nga trajtime organike të lëkurës. Gjithashtu  është hequr dorë në prodhimin e kozmetikës natyrale edhe nga prezervativët dhe aromat kimike. Këtu janë fokusuar qartë përbërësit natyralë bimorë. Gjithashtu tabu janë edhe eksperimentet  e kafshëve me produktin e gatshëm ose lëndët e para të pëdorura për këtë.

Gjeni produktin e përshtatshëm për tipin e lëkurës tuaj dhe vendosni programin tuaj të trajtimit  SPA, të bukurisë. Lëreni lëkurën tuaj të shndrisë nëpërmjet kujdesit të duhur dhe bëjeni atë në mënyre efektive, për t’a mbrojtur trupin tuaj nga ndikimet e jashtëme. Ju kruhet lëkura, është e tendosur, e thatë ose e skuqur? Ky është një tregues i mirë, qe organi juaj më i madh ka nevojë për ndihmë dhe kujdes. Por edhe një lëkurë me rrudha, e varur ose një ngjyrë lëkure e thatë mund të jenë tregues që lëkura juaj prej një kohe të gjatë nuk është rritur  vetëm nga ndikimet e mjedisit dhe jetës së përditshme. Pra, mos e lini lëekurën tuaj deri kur ajo të dërgojë sinjale por mbrojeni atë çdo ditë me një kujdes natyral  të lehtë për të.

Një locion i butë është ideal dhe i përshtatshëm  për pastrim, mund të përdoret edhe për lëkurat e ndjeshme. Një pastrim i rastit, shpërbën qelizat e thata te lëkurës dhe më pas bëhet një maskë qetësuese, e ccila e hidraton lëkurën dhe ia kthen asaj butësinë. Një krem ushqyes është ideal për përdorimin e përditshëm dhe ushqim të lëkurës me kozmetikë natyrale dhe bazë bimore. Për trupin është ideale një locion trupi. Ajo përhapet lehtë dhe përthithet mirë. Për asnjë arsye nuk duhen harruar duart ato janë shpesh objekt ngarkesash. Prandaj nuk duhet të mungojë krem hidratues duarsh, kozmetike  natyrore.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€