Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Limë thonjsh / Limë banane
Tani miras profesional të thoi i banane skedar për shkurtimin blej thonjsh
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Për të bërë një reduktim thonjsh, tri vegla të ndryshme të kujdesit thonjsh të ofruar, të cilat janë: gërshërë thonjsh, gërshërë thonjsh dhe thonjsh file. Me të gjitha mjetet e punës tha, ju mund të prerë dhe të paraqesë thonjtë tuaj në gjatësinë e dëshiruar. Megjithatë, fotografi thonjsh ka dy veti të rëndësishme të cilat nuk sjellin një thonjsh apo një Clipper thonjsh me të. Së pari, ajo është formë e shkurtër për paraqitjen dhe dorëzimin e përshtatshme dhe së dyti, ajo nuk shkakton lëndim ose të çara në pjatë thonjsh, thonjsh jashtë dhe kështu mund të patrazuar, të rritet shpejt dhe në mënyrë të barabartë. Idealisht, banane profesionale nded janë për paraqitjen e punës së depozitimit të shpejtë, efektiv dhe të saktë në thonjtë natyrore ose artificiale. Me forma e lakuar këtij file mund të jetë thonjsh xhel apo si e thonjve artificiale në zonën e depozitimit thonjsh lehtë, pa dëmton ato. Por edhe për thonjtë i brishtë dhe i butë natyrore këtë fotografi thonjsh thjesht bën punë të mirë. Me këtë shumëllojshmëri të dosjes banane është një fletë rërë fotografi, e cila është në dispozicion në dyqan online këtu në ngjyra bardhë, i zi apo zebra dhe me madhësi të ndryshme të drithërave. Lartë zhavor dështon, finer skedarin. Të bëjë diçka të mirë për thonjtë tuaj dhe pastaj fallback për një shkurtim të butë me këtë skedë me cilësi të lartë.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.5304
Përmbledhje
5
79
4
23
3
8
2
5
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar