Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Nail Art

Nail Art

Filter articles
1 2 3 4 5
Fragmente guaskash për thonj Nail Art Fragmente guaskash për thonj
from 0,05 € *
0,25 € / 100 g
-50%
Temina thonjsh Nail Art Temina thonjsh
from 0,05 € *
1,00 € / 100 g
-50%
Gurë normalë në formë të rrumbullakët Nail Art Gurë normalë në formë të rrumbullakët
from 0,11 € *
0,34 € / 100 g
-48%
Gurë normalë me tre cepa Nail Art Gurë normalë me tre cepa
from 0,11 € *
0,31 € / 100 g
-48%
Lule prej guri normal Nail Art Lule prej guri normal
0,11 € *
1,83 € / 100 g
-48%
Vëthë të rrumbullakët për thonj Nail Art Vëthë të rrumbullakët për thonj
0,11 € *
1,10 € / 100 g
-48%
Pika prej guri Nail Art Pika prej guri
from 0,11 € *
2,20 € / 100 g
-48%
Yje guri Nail Art Yje guri
from 0,11 € *
0,29 € / 100 g
-48%
Pluhur vezullues Nail Art Pluhur vezullues
from 0,11 € *
0,25 € / 100 g
-48%
Zemra prej guri normal Nail Art Zemra prej guri normal
from 0,11 € *
0,58 € / 100 g
-48%
Temina për thonj Nail Art Temina për thonj
from 0,11 € *
0,55 € / 100 g
-48%
Motive në formë yjesh  bosh Nail Art Motive në formë yjesh bosh
from 0,11 € *
0,79 € / 100 g
-48%
Gurë normalë në formë drejtkëndore Nail Art Gurë normalë në formë drejtkëndore
from 0,11 € *
2,20 € / 100 g
-48%
Forma fluturash Nail Art Forma fluturash
0,11 € *
1,10 € / 100 g
-48%
Forma pikash Nail Art Forma pikash
from 0,11 € *
1,10 € / 100 g
-48%
Gurë normale gjysmë hënë Nail Art Gurë normale gjysmë hënë
from 0,11 € *
2,20 € / 100 g
-48%
Gurë normal në formë ovale Nail Art Gurë normal në formë ovale
from 0,11 € *
2,20 € / 100 g
-48%
Lot guri Nail Art Lot guri
from 0,11 € *
2,20 € / 100 g
-48%
Forma me motive notash muzikore Nail Art Forma me motive notash muzikore
from 0,11 € *
0,44 € / 100 g
-48%
Forma gjethesh tërfili Nail Art Forma gjethesh tërfili
from 0,11 € *
0,44 € / 100 g
-48%
Gurë normalë në formë fluturash Nail Art Gurë normalë në formë fluturash
0,11 € *
2,20 € / 100 g
-48%
Gurë normalë në formë katrore Nail Art Gurë normalë në formë katrore
from 0,11 € *
2,20 € / 100 g
-48%
Futbollit thonjsh tattoos Nail Art Futbollit thonjsh tattoos
from 0,11 € *
2,75 € / 100 g
-48%
Temat Nail Art Glitter - Stripes Nail Art Temat Nail Art Glitter - Stripes
from 0,11 € *
1,10 € / 100 g
-48%
Pluhur vezullues, i trashë Nail Art Pluhur vezullues, i trashë
from 0,16 € *
0,64 € / 100 g
-50%
Tatuazh frëngjisht gozhdë Tribal Nail Art Tatuazh frëngjisht gozhdë Tribal
from 0,16 € *
3,20 € / 100 g
-50%
Vëthë me motive për thonj Nail Art Vëthë me motive për thonj
from 0,22 € *
-49%
Motive që vendosen tek thonj Nail Art Motive që vendosen tek thonj
from 0,22 € *
11,00 € / 100 g
-49%
Ngjitës me motive futbolli Nail Art Ngjitës me motive futbolli
0,22 € *
-49%
Perla me ngjyra për thonjtë Nail Art Perla me ngjyra për thonjtë
from 0,22 € *
1,22 € / 100 g
-49%
Film thonjsh Nail Art Film thonjsh
from 0,43 € *
2,39 € / 100 g
Nail art Shirita flitter vezullues Nail Art Nail art Shirita flitter vezullues
from 0,22 € *
1,22 € / 100 g
-49%
Forma lulesh Nail Art Forma lulesh
from 0,22 € *
1,83 € / 100 g
-49%
Motive në formë zemre  bosh Nail Art Motive në formë zemre bosh
0,22 € *
1,10 € / 100 g
-49%
Motive në formë zemre Nail Art Motive në formë zemre
0,22 € *
1,38 € / 100 g
-49%
Forma yjesh Nail Art Forma yjesh
0,22 € *
2,20 € / 100 g
-49%
Shtresë vezulluese Nail Art Shtresë vezulluese
from 0,22 € *
1,22 € / 100 g
-49%
Forma delfini Nail Art Forma delfini
from 0,22 € *
0,88 € / 100 g
-49%
Ngjitëse me motive Halloween Nail Art Ngjitëse me motive Halloween
from 0,22 € *
-49%
Bordura për thonjtë Nail Art Bordura për thonjtë
from 0,22 € *
1,05 € / 100 g
-49%
Stickers gozhdë trekëndëshe Nail Art Stickers gozhdë trekëndëshe
from 0,22 € *
-49%
Stickers gozhdë valët Nail Art Stickers gozhdë valët
from 0,22 € *
-49%
Stickers holografik gozhdë Nail Art Stickers holografik gozhdë
from 0,22 € *
-49%
Yll stickers gozhdë holografik Nail Art Yll stickers gozhdë holografik
from 0,22 € *
-49%
Nail Stickers Bubbles Nail Art Nail Stickers Bubbles
from 0,22 € *
-49%
Optikë Nail Sticker 3D Nail Art Optikë Nail Sticker 3D
from 0,22 € *
-49%
Thonjsh Tatuazhet Colorful Style French Nail Art Thonjsh Tatuazhet Colorful Style French
from 0,22 € *
4,40 € / 100 g
-49%
Nail Tattoos Neon Nail Art Nail Tattoos Neon
from 0,22 € *
4,40 € / 100 g
-49%
Cover Nail Full Tattoos Kafshëve Nail Art Cover Nail Full Tattoos Kafshëve
from 0,22 € *
4,40 € / 100 g
-49%
Glitter Nail Sticker Nail Art Glitter Nail Sticker
from 0,22 € *
-49%
Ornaments Nail Sticker Nail Art Ornaments Nail Sticker
from 0,22 € *
-49%
Stickers gozhdë lule ngjyrë Nail Art Stickers gozhdë lule ngjyrë
from 0,22 € *
-49%
Argjendi Nail tattoos Nail Art Argjendi Nail tattoos
from 0,22 € *
4,40 € / 100 g
-49%

Ju lutem zgjidhni duhur nën-kategori të Nail Art:

MoYou
Kompania MoYou London është një kompani e vogël, por të bukura në kryeqytetin britanik në Londër. Një ekip prej shtatë grave të reja të shesë nga atje - i mbështetur nga një argjilë - pajisje artit thonjsh artit thonjsh e cila është pjesërisht shumë të re
Konad vulosje
Duart janë erotike, ato janë simboli i feminitetit, i estetikës dhe prandaj ato duhen kuruar dhe modeluar. Kura bazë e lëkurës dhe thonjve është absolutisht thelbësore, gjithashtu edhe modelimi estetik i thonjve në forma dhe ngjyra nuk duhet...
Laps për artin e thonjve
Pikturoni si një artist. Linjat më fine mbi sipërfaqet më të vogla, figura dhe objekte filigrani të punuar në detaj dhe të përshtatura mbi një thua – ky është arti i thonjve. Penela të rëndomtë dhe vegla pune të ngjashme nuk mund të përdoren këtu –...
Airbrush
Me teknikë airbrush mund të jenë motive dhe stylings të sjellë më shumë pikërisht në thonjsh. Kreativiteti nuk ka kufij këtu. Vendimtare për rezultate më të mira gozhdë është një përgatitje e mirë dhe përdorimin e pajisjeve të duhura të punës airbrush.
Qëndisma
Nëse doni të bëni diçka të shpejtë, duhet të lyeni thonjtë natyralë apo dëshironi thjeshtë një motiv të bukur, zgjidhja më praktike janë qëndismat Nailart. Ngjitëset e vogla funksionojnë si ngjitëset normale: hiqini nga letra mbajtëse, ngjitini,...
Thonjsh Tatuazhet
Tatuazhet thonjsh janë metodë e përkryer për të shpejt të thonjsh artit, në mënyrë individuale dhe të sjellë në stil personal në thonjsh. Stickers vogla thonjsh janë në dispozicion në një shumëllojshmëri të modeleve dhe textures dhe mund të aplikohet për
Petë thonjsh
Fletë thonjsh nded lejojnë joshës dhe e përkryer për thonjve copë arti dhe në planet ndonjëherë të reja. Fletë thonjsh janë të përshtatshme për përdorim në xhel ose grupe thonjsh akrilik në mënyrë të barabartë dhe hap mundësi të reja në art thonjve. Gjith
Vëthë dhe ushqyes
Vëthët janë seksi. Ato janë elementë dekorativë shumë të veçantë, të cilat nuk vendosen vetëm mbi trup por edhe në trup. Në këtë mënyrë ne kapërcejmë kufijtë e trupit tonë, lejojmë që këto stoli të futen brenda nesh dhe në shkëmbim nxjerrim jashtë një...
Gurë rrugësh
Gurët vezullues me shkëlqim janë shumë të bukur. Ato thyejnë dritën dhe e kthejnë pas në mijëra rrezatime,  sjellin ngjyrat e ylberit dhe krijojnë tablo drite. Gurët e veçantë të vendosur në metal përbëjnë motive të pakrahasueshëm për duart e...
Shtresa me xixa
Thonjtë e modeluar në mënyrë individuale janë të mrekullueshëm. Ju mund të tërhiqni vëmendjen e kujtdo, të nxirrni në pah duart tuaja elegante dhe të rafinuara apo thjeshtë të dukeni femërore. Nuk është e thënë që ju të keni gjithmonë thonj të lyer me...
Shirita vezullues
Aksesorët e vegjël, materialet e ndryshme apo stolitë i shndërrojnë thonjtë artificialë në vepra arti. Ndërkohë që thonjtë natyralë sa më të ndjeshëm janë aq më shumë dekorohen, tek thonjtë artificialë gjithçka është e mundur. Ato mund të jenë me...
Pluhur vezullues
Kontraste të lehta ngjyrash, efekte të vogla vezulluese dhe një larmi e pafundme ngjyrash: ja ëndrra e çdo artisti. Dizenjimi i thonjve është një art mbi një sipërfaqe shumë të vogël, është një art fizik dhe nuk është thjeshtë dhe vetëm stolisje....
Perla me ngjyra
Gishtat dhe duart janë frymëzuese për artistët – gjithmonë ka qenë kështu. Shikoni me vëmendje duart e Venusit tek “Lindja e Venusit” të Botticellis, ato gishta të modeluar me dashuri dhe kujdes që vendosen butësish mbi kraharor, ose vështroni duart e...
Fragmente guaskash
Nice duart nga natyra si të jetë stolisur. Dhe përse të mos paguajë këtë haraç të estetikë natyrshme se me materiale natyrore? Ashtu si natyra ka krijuar një varg të tillë të gjerë të ngjyrave dhe formave të predha, kështu janë splinters tona të...
Argjilë
Thonjtë e kuruar janë të mrekullueshëm. Ato të ftojnë për përkëdhelje dhe relaks, ato të kënaqin syrin dhe të zgjojnë fantazinë. Por është shumë e vështirë ti mbani të bukur dhe të përkujdeseni për thonjtë natyralë - ata janë shumë të ndjeshëm ndaj...
Temina
Në artin e dizenjimit të thonjve pothuaj nuk ka asgjë të pamundur. Gjithçka mund ti shërbejë modelimit të thonjve të bukur dhe formave interesante, dhe si çdo artist i vërtetë edhe artistët e thonjve janë shumë kreative dhe gjithmonë në kërkim të...
Forma
Format e vogla ndriçojnë mbi bazën e ngjyrosur. Këto aksesorë integrohen në të gjithë figurën dhe bëhen më të spikatura. Shabllonë të përgatitur në mënyrë industriale, produkte dhe mostra që i japin frymë artistike punës suaj... ajo që në artin e...
Lule të thata
Lulet janë të mrekullueshme. Ato kanë aromë të mirë, lulëzojnë në shumë ngjyra dhe janë lajmëtaret e verës. Nuk është habi që ato janë motivet më të preferuar në fushën e dizenjmit, janë motivet që përsëriten më shpesh në veshje apo bizhuteri ndërsa...
Kordele dhe shirita
Thonjtë e modeluar me mjeshtëri i japin jetë duarve të një femre. Ato duken bukur dhe tregojnë përkujdesje dhe kurim si dhe ju mund ti kombinoni ato me bizhuteritë që mbani. Për këtë ju duhet të thelloheni disi më shumë në temën e modelimeve...
Unaza për artin e thonjve
Duart e bukura femërore i meritojnë stolitë. Stolitë më tradicionale janë unazat, shiritat, zinxhirët dhe thonjtë e lyer me manikyr. Por për disa femra kjo bëhet monotone: pse të mbajmë vetëm stoli të thjeshta dhe tradicionale? Nëse do jetë diçka më e...
Arti i Thonjve i Nails - Bizhuteri thonjtë - Nail Art - pjesë dhe pajisje në dyqan

Nail art, bizhuteri thonjtë, nails e arti dhe thonjtë, kjo është një risi. Një sipërfaqe kaq e vogël sa ajo e një thoi është shumë e vështirë për tu modeluar por megjithatë thonjtë mund të jenë vepra arti – me arti dhe thonjtë. Nuk bëhet fjalë për thonj të lyer thjeshtë me manikyr por për thonj të dekoruar me aksesorë të tillë si perla xhami, fjongo, gjethe të dizenuara, vizime, pluhura me xixa apo stoli të ngjashme të cilat mund të modelohen sipas preferencave individuale. Një gisht i vetëm mund të tërheqë shikimin njësoj si një dorë e tërë e modeluar me të njëjtën dizenjo. Ato modele që realizohen me profesionalizëm në një nail art studio, mund të provohen edhe në shtëpi – produktet që ju do të gjeni në faqen tonë i përgjigjen të gjitha standardeve evropiane dhe janë absolutisht të padëmshme për shëndetin. Nëse dëshironi ti jepni krahë kreativitetit tuaj, atëherë fimo është nails produkti i duhur për ju. Arti dhe thonjtë unaza, piercing dhe stoli të tjera depërtojnë në thua, figura e sheshtë mbi thua përjeton një konfiguracion hapësinor dhe shndërrohet kështu në art fizik. Një piercing e bukur thonjsh zbukruon majën e një gishti elegant, duke u shfaqur kështu si një lodër e guximshme. Hidhni një sy në secilën nga kategoritë e produkteve tona – artikujt vijnë direkt nga prodhuesi dhe i përgjigjen kërkesave maksimale. Nëse kërkoni produkte të prodhuesit Konad, atëherë kontrolloni në listën e produkteve të këtij prodhuesi që ju do të keni në dispozicion. Artikujt tanë janë të grupuara në nail art kategori të qarta, kjo e bën më të lehtë kërkimin tuaj. Frymëzohuni!

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€