Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi

Naileon

NAIL-EON LED / UV Gel llak special Top Coat Naileon NAIL-EON LED / UV Gel llak special Top Coat
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NAIL-EON UV manikyrin e thonjve Shiney - Gellack Naileon NAIL-EON UV manikyrin e thonjve Shiney - Gellack
from 0,98 € *
19,60 € / 100 ml
-50%
NAIL-EON Gozhdë UV polonisht Nude Naileon NAIL-EON Gozhdë UV polonisht Nude
from 1,13 € *
22,60 € / 100 ml
-50%
NAIL-EON UV manikyrin e thonjve pastel Naileon NAIL-EON UV manikyrin e thonjve pastel
from 0,98 € *
19,60 € / 100 ml
-50%
NAIL-EON UV gozhdë polish pastër Naileon NAIL-EON UV gozhdë polish pastër
from 1,13 € *
22,60 € / 100 ml
-50%
NAIL-EON Gozhdë UV polish Silk Naileon NAIL-EON Gozhdë UV polish Silk
from 1,13 € *
22,60 € / 100 ml
-50%
NAIL-EON Gel Llak HIGHLIGHTS Naileon NAIL-EON Gel Llak HIGHLIGHTS
from 0,83 € *
16,60 € / 100 ml
-50%
NAIL-EON Remove Wraps Naileon NAIL-EON Remove Wraps
from 0,88 € *
8,00 € / 100 g
-50%
NAIL-EON Gozhdë UV polish Sparkel Naileon NAIL-EON Gozhdë UV polish Sparkel
from 1,13 € *
22,60 € / 100 ml
-50%
NAIL-EON Furçë Xhel Naileon NAIL-EON Furçë Xhel
from 3,51 € *
Nail NAIL-EON UV polonisht Neon Naileon Nail NAIL-EON UV polonisht Neon
from 1,13 € *
22,60 € / 100 ml
-50%
NAIL-EON Gel Polonisht Charming Naileon NAIL-EON Gel Polonisht Charming
2,23 € *
14,87 € / 100 ml
-50%
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Naileon NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter
from 1,23 € *
24,60 € / 100 ml
-50%
NAIL-EON Gozhdë UV efekt polish flake Naileon NAIL-EON Gozhdë UV efekt polish flake
from 1,13 € *
22,60 € / 100 ml
-50%
NAIL-EON Xhel gozhdë polonisht MAGIC MAGNETIKE Naileon NAIL-EON Xhel gozhdë polonisht MAGIC MAGNETIKE
from 2,23 € *
14,87 € / 100 ml
-50%
NAIL-EON set xheli UV Naileon NAIL-EON set xheli UV
from 38,41 € *
Gel Llak Peel Off NAIL-EON Crisp Naileon Gel Llak Peel Off NAIL-EON Crisp
from 1,13 € *
22,60 € / 100 ml
-50%
NAIL-EON set xheli UV për shtëpi Naileon NAIL-EON set xheli UV për shtëpi
from 18,65 € *
8,00 € / 1000 g
NAIL-EON Edge Trimmer - Easy Cut Naileon NAIL-EON Edge Trimmer - Easy Cut
2,85 € *
14,25 € / 100 g
NAIL-EON Edge Trimmer - Easy Cut Naileon NAIL-EON Edge Trimmer - Easy Cut
3,29 € *
17,32 € / 100 g
Soak Off Gel Llak NAIL-EON Metalike Naileon Soak Off Gel Llak NAIL-EON Metalike
from 1,13 € *
22,60 € / 100 ml
-50%
NAIL-EON Nail Projektimi eliminimin e pluhurit Naileon NAIL-EON Nail Projektimi eliminimin e pluhurit
28,36 € *
19,03 € / 1000 g
-50%
Nail NAIL-EON UV polonisht Glitter Naileon Nail NAIL-EON UV polonisht Glitter
from 1,20 € *
24,00 € / 100 ml
-50%
NAIL-EON Havjar perlat Fizz Naileon NAIL-EON Havjar perlat Fizz
from 0,66 € *
0,78 € / 100 g
-50%
NAIL-EON Pads hollë pambuku Naileon NAIL-EON Pads hollë pambuku
from 1,75 € *
3,13 € / 100 g
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Naileon NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter
2,23 € *
14,87 € / 100 ml
-50%
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Naileon NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter
2,23 € *
14,87 € / 100 ml
-50%
NAIL-EON Furçë Akrilik Naileon NAIL-EON Furçë Akrilik
from 1,63 € *
-50%
NAIL-EON llak xhel HIGHLIGHTS Limited Edition Naileon NAIL-EON llak xhel HIGHLIGHTS Limited Edition
1,54 € *
10,27 € / 100 ml
-50%
Drita neoni zëvendësues Naileon Drita neoni zëvendësues
2,74 € *
2,74 € / 100 g
NAIL-EON Ultrasonic Cleaner Naileon NAIL-EON Ultrasonic Cleaner
16,76 € *
12,89 € / 1000 g
-48%
Hinkë Naileon Hinkë
0,76 € *
2,92 € / 100 g
NAIL-EON set starues xheli UV me valixhe Naileon NAIL-EON set starues xheli UV me valixhe
from 44,54 € *
18,03 € / 1000 g
NAIL-EON Gozhdë artit janë pajisje të kualitetit të lartë dhe të ketë gjithmonë me NDED 3 vit garanci. Kështu vazhdon markë të popullarizuara NAIL-EON Standardet e reja ndërkombëtare në industrinë e dizajnit gozhdë. NAIL-EON Gellacke janë llaqet moderne gozhdë që kurë dritë në dritë UV dhe / ose LED.
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar