Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi

nded

Filter articles
1 2 3 4 5 8
Pllaka kozmetike, mur dopjo nded Pllaka kozmetike, mur dopjo
from 0,40 € *
8,00 € / 100 ml
nded limë profesionale nded nded limë profesionale
from 0,34 € *
nded Gjysma File Llak Mun nded nded Gjysma File Llak Mun
from 0,34 € *
nded Akrilik Liquid Premium nded nded Akrilik Liquid Premium
2,95 € *
2,95 € / 100 ml
NDED xhel faza 1 nded NDED xhel faza 1
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
nded Primer - abetare për thonjtë nded nded Primer - abetare për thonjtë
from 1,25 € *
25,00 € / 100 ml
NDED tamponë në formë rrotulle nded NDED tamponë në formë rrotulle
2,45 € *
1,07 € / 100 g
NDED pastrues special thonjsh nded NDED pastrues special thonjsh
from 1,95 € *
1,95 € / 100 ml
NDED vaj për trajtimin e lëkurës së thonjve nded NDED vaj për trajtimin e lëkurës së thonjve
from 0,95 € *
19,00 € / 100 ml
NDED ngjitës special për tipsa nded NDED ngjitës special për tipsa
from 0,59 € *
29,50 € / 100 g
NDED lëngje akriliku për fillestarë nded NDED lëngje akriliku për fillestarë
from 2,95 € *
2,95 € / 100 ml
NDED xhel strukturues nded NDED xhel strukturues
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
Druri shkopinj portokalli nded Druri shkopinj portokalli
0,11 € *
0,46 € / 100 g
nded Premium metalike Color Gel nded nded Premium metalike Color Gel
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
NDED одмашћивање nded NDED одмашћивање
from 1,95 € *
1,95 € / 100 ml
Xhel ftohtë pa zhvillim të ngrohjes e nded nded Xhel ftohtë pa zhvillim të ngrohjes e nded
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë pastele nded NDED xhel me ngjyrë pastele
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë PURE nded NDED xhel me ngjyrë PURE
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED Make-up gel nded NDED Make-up gel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED pluhur akriliku me ngjyrë nded NDED pluhur akriliku me ngjyrë
from 1,95 € *
39,00 € / 100 g
NDED pluhur akriliku nded NDED pluhur akriliku
from 1,95 € *
13,00 € / 100 ml
Shishe plastike nded Shishe plastike
from 0,34 € *
0,34 € / 100 ml
NDED lëngje akriliku profesionale nded NDED lëngje akriliku profesionale
from 2,95 € *
2,95 € / 100 ml
nded Tekstil me fije qelqi - Ndërtuesi nded nded Tekstil me fije qelqi - Ndërtuesi
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
xhel UV French nded xhel UV French
from 1,95 € *
0,10 € / 100 ml
nded polake vulosje nded nded polake vulosje
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
UV Top Coat matt nded UV Top Coat matt
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Pluhur vezullues nded Pluhur vezullues
from 0,25 € *
0,57 € / 100 g
nded Soak-Off tretës xheli nded nded Soak-Off tretës xheli
from 2,45 € *
2,45 € / 100 ml
NDED xheli përfundimtar nded NDED xheli përfundimtar
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NDED shtresa e sipërme nded NDED shtresa e sipërme
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
nded Dehydrator 15ml nded nded Dehydrator 15ml
1,45 € *
9,67 € / 100 ml
NDED xhel mbushës nded NDED xhel mbushës
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
Tipsa thonjsh, 50 copë qese mbushëse nded Tipsa thonjsh, 50 copë qese mbushëse
from 0,55 € *
0,92 € / 100 g
Ekspozitor ngjyrash nded Ekspozitor ngjyrash
0,45 € *
4,50 € / 100 g
nded Premium Frenchgel - e Bardhë nded nded Premium Frenchgel - e Bardhë
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
tekstil me fije qelqi nded - Faza 1 Gel nded tekstil me fije qelqi nded - Faza 1 Gel
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
nded Thonjsh pastruese Standard nded nded Thonjsh pastruese Standard
from 1,95 € *
1,95 € / 100 ml
Lopatëz për lëkurën e thonjve nded Lopatëz për lëkurën e thonjve
1,30 € *
3,71 € / 100 g
nded Gozhdë Premium UV polish mikë nded nded Gozhdë Premium UV polish mikë
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
nded Manikyrin e thonjve mbartës pa aceton nded nded Manikyrin e thonjve mbartës pa aceton
from 2,45 € *
2,45 € / 100 ml
NDED pigmente ngjyrash nded NDED pigmente ngjyrash
from 1,95 € *
65,00 € / 100 g
NDED solucion i lëngshëm për përgatitjen e thoit nded NDED solucion i lëngshëm për përgatitjen e thoit
from 1,45 € *
9,67 € / 100 ml
nded Wetlook Color Gel pastër Zi - pa shpërndarje nded nded Wetlook Color Gel pastër Zi - pa shpërndarje
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
nded Tekstil me fije qelqi - xhel bazë nded nded Tekstil me fije qelqi - xhel bazë
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
Enë plastike, bosh, 3 ml nded Enë plastike, bosh, 3 ml
0,45 € *
0,71 € / 100 g
nded Pluhur metalik akrilik nded nded Pluhur metalik akrilik
from 1,95 € *
39,00 € / 100 g
nded Nagelhautentferner nded nded Nagelhautentferner
from 3,95 € *
26,33 € / 100 ml
NDED është prodhuesi kryesor i produkteve manikyr dhe pedikyr. NDED zgjeruar në mënyrë të vazhdueshme për vite dhe tani furnizon rreth 150.000 klientëve në fund të n dhe 15.000 tregtarët në mbi 240 vende. NDED promovon fillestar të projektimit gozhdë, Salons gozhdë, Institutet Bukuri, si dhe dyqane online. Edhe produktet për kujdesin këmbë, kujdes trupit dhe kujdesi për flokun tashmë janë duke u prodhuar në shtabin gjerman në Dueren në NRW.
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar