Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Substanca të lëngshme / Pastrimi, dezinfektimi + largimi

Pastrimi, dezinfektimi + largimi

nded Thonjsh pastruese Standard Pastrimi, dezinfektimi + largimi nded Thonjsh pastruese Standard
from 3,49 € *
3,49 € / 100 ml
NDED pastrues special thonjsh Pastrimi, dezinfektimi + largimi NDED pastrues special thonjsh
from 2,15 € *
2,15 € / 100 ml
NDED одмашћивање Pastrimi, dezinfektimi + largimi NDED одмашћивање
from 3,49 € *
3,49 € / 100 ml
nded Soak-Off tretës xheli Pastrimi, dezinfektimi + largimi nded Soak-Off tretës xheli
from 2,15 € *
2,15 € / 100 ml
nded Manikyrin e thonjve mbartës pa aceton Pastrimi, dezinfektimi + largimi nded Manikyrin e thonjve mbartës pa aceton
from 3,25 € *
3,25 € / 100 ml
NAIL-EON Remove Wraps Thin Foil 100 Pastrimi, dezinfektimi + largimi NAIL-EON Remove Wraps Thin Foil 100
5,10 € *
4,40 € / 100 g
NDED tretës tipsash Pastrimi, dezinfektimi + largimi NDED tretës tipsash
from 3,14 € *
3,14 € / 100 ml
NDED pastrues manikyri Pastrimi, dezinfektimi + largimi NDED pastrues manikyri
from 2,15 € *
2,15 € / 100 ml
Vylet Nails pastrues thonjsh pa aromatikë Pastrimi, dezinfektimi + largimi Vylet Nails pastrues thonjsh pa aromatikë
1,23 € *
1,23 € / 100 ml
-50%
nded Duftnagellackentferner acetonfrei Pastrimi, dezinfektimi + largimi nded Duftnagellackentferner acetonfrei
from 1,98 € *
1,98 € / 100 ml
Sterillium Classic Pure Pastrimi, dezinfektimi + largimi Sterillium Classic Pure
from 7,85 € *
15,70 € / 1000 ml
NDED  pastrues për mbetjet e ngjitësit Pastrimi, dezinfektimi + largimi NDED pastrues për mbetjet e ngjitësit
2,15 € *
7,17 € / 100 ml
Vylet Nails pastrues thonjsh Pastrimi, dezinfektimi + largimi Vylet Nails pastrues thonjsh
2,70 € *
2,70 € / 100 ml
Dezinfektues i lengut Higjiena AHD 1000 1L Pastrimi, dezinfektimi + largimi Dezinfektues i lengut Higjiena AHD 1000 1L
13,02 € *
13,02 € / 1000 ml
NAIL-EON Remove Wraps Soft 240 Pastrimi, dezinfektimi + largimi NAIL-EON Remove Wraps Soft 240
8,13 € *
4,37 € / 100 g
-50%
Vylet Nails tretës tipsash Pastrimi, dezinfektimi + largimi Vylet Nails tretës tipsash
3,48 € *
3,48 € / 100 ml
Vylet Nails pastrues manikyri Pastrimi, dezinfektimi + largimi Vylet Nails pastrues manikyri
3,25 € *
3,25 € / 100 ml
NAIL-EON UV Nagellack Perlmutt Pastrimi, dezinfektimi + largimi NAIL-EON UV Nagellack Perlmutt
5,45 € *
36,33 € / 100 ml
NAIL-EON Remove Wraps Soft 10 Pastrimi, dezinfektimi + largimi NAIL-EON Remove Wraps Soft 10
0,88 € *
8,00 € / 100 g
-50%
Soak-Off njomës thonjsh Pastrimi, dezinfektimi + largimi Soak-Off njomës thonjsh
8,76 € *
8,76 € / 100 g
nded pastrues manikyri me kuti dhe sfungjer Pastrimi, dezinfektimi + largimi nded pastrues manikyri me kuti dhe sfungjer
3,25 € *
2,17 € / 100 g
Bacillol 30 Foam Pastrimi, dezinfektimi + largimi Bacillol 30 Foam
15,86 € *
31,72 € / 100 ml
Dezinfektues për të gjitha sipërfaqet me aromë 5L Pastrimi, dezinfektimi + largimi Dezinfektues për të gjitha sipërfaqet me aromë 5L
58,29 € *
11,66 € / 1000 ml
Koncentrat dezinfektues Aniosym DD1 1L Pastrimi, dezinfektimi + largimi Koncentrat dezinfektues Aniosym DD1 1L
50,28 € *
50,28 € / 1000 ml

Për të gjitha design gozhdë gozhdë modelimit sistemeve. Thonjtë artificiale dhe pajisje: thonjtë të lëngshme për cilësi më të lartë direkt nga prodhuesi design gozhdë. Mesme isopropanol janë gjithashtu të domosdoshme për thonjtë. pastrim siguron hartimin gozhdë punën e mundur embrion-free.

Përdorim të pastër, pas kurimit të xhel nën dritën ultraviolete për të pastruar gozhdë gisht dhe për të ulur shtresa e dispersionit.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€