Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Substanca të lëngshme / Pastrimi, dezinfektimi + largimi
nded Nail pastër Citrus butë - butë pastrimi natyrore gozhdë
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

30% isopropyl alkool në nded nail pastër Citrus butë - Nail Citrus pastër të butë të siguruar që të lëngshme, jo vetëm pastron, por edhe dezinfekton, një parfum agrume ofron një klimë të këndshme në aplikimin. Nail Cleaner është i përshtatshëm për të gjitha hapat në art gozhdë dhe modelimin e thonjve dhe krijon kushtet më të mira për krijimet afatgjatë dhe me shkëlqim gozhdë.

një pastruese gozhdë është i rëndësishëm jo vetëm për pastrimin e thonjve, për shembull, para se të aplikoni manikyrin e thonjve apo modelimit materiale. Gjithashtu gjatë Gelmodellage të pastër gozhdë bën një punë të mirë. Kështu, djersitje që ndodh gjatë shërimin e shtresave xhel mund të hiqet lehtë dhe tërësisht. Një sipërfaqe të pastër është gjithmonë parakusht për shtresën tjetër aderon në mënyrë të përkryer. Të pastër të butë dhe në këtë mënyrë posaçërisht të përshtatshme për thonjtë natyrore është aplikuar në një Zellette, kjo pastaj fshihen deri mbi gozhdë derisa ajo i plotëson kërkesat e pastërtisë dhe yndyrat. xhel kokëfortë apo tekstil me fije qelqi mbetet vijnë off më lehtë kur pjatë gozhdë është ngjyhet. Në sallon gozhdë sasive të mëdha të lëngjeve për pastrim, dezinfektim dhe në distancë për një shumëllojshmëri të punës është e nevojshme, prandaj, nuk është nded nail pastër Citrus butë në tri madhësi enë prej 100 deri në 5000 ml. Matching shishe për plotësimin dhe heqjen pastrues janë edhe këtu në shop dispozicion. NDED Nail Cleaner Citrus Mild - Premium Nail-Cleaner Citrus-Soft është profilizuar Gelschwitzschichtenentferner për gozhdë modelimit, manicures dhe Alternative.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
5
Përmbledhje
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar