Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Substanca të lëngshme / Pastrimi, dezinfektimi + largimi
NAIL-EON mbartës Gellack - Professional thonjve mbartës UV thonjve Thith Off-Gel polonisht Easy-Off Gel akrilik dhe gozhdë Kë
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Gellacke janë veçanërisht të qëndrueshme dhe mund të përdoret si një produkt i vetëm ose së bashku me gels e Gelmodellage. Për të përfunduar bojë është peeled lehtë në varësi të llojit të rendit, ose mund të hiqet me speciale NAIL-EON mbartës gel llak.
Për të hequr shtresa bojë e gozhdë është ngjyhet për rreth 10 deri në një maksimum prej 15 minutash në mbartës të kategorisë pastrim, dezinfektim + heqjen. Më pas, shtresa llak mund të peeled me një shpatull. Mjet E drejta mund të gjenden në dyqanin nded nën numrin pika 4120th Në lëngjet profesionale sallon gozhdë të tilla si mbartës Gellack shpesh e nevojshme në sasi të mëdha. Prandaj, në dyqanin tonë Großabpackungen edhe për 5000ml janë në dispozicion. Në mënyrë të ngjashme, sasitë ofrimit të 100ml dhe 1000ml janë kryer. NAIL-EON mbartës Gellack - Remover UV profesionale gozhdë polish Thith Off-Gel polonisht Easy-Off Gel akrilik dhe këshilla gozhdë.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.2647
Përmbledhje
5
16
4
12
3
5
2
1
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar