Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Substanca të lëngshme / Përkujdesja ndaj thonjve

Përkujdesja ndaj thonjve

NDED vaj për trajtimin e lëkurës së thonjve Përkujdesja ndaj thonjve NDED vaj për trajtimin e lëkurës së thonjve
from 0,75 € *
15,00 € / 100 ml
Vylet Nails vaj për trajtimin e lëkurës së thonjve Përkujdesja ndaj thonjve Vylet Nails vaj për trajtimin e lëkurës së thonjve
from 3,25 € *
21,67 € / 100 ml
nded trajtim me kalcium Përkujdesja ndaj thonjve nded trajtim me kalcium
2,30 € *
15,33 € / 100 ml
NDED forcues thonjsh Përkujdesja ndaj thonjve NDED forcues thonjsh
2,15 € *
14,33 € / 100 ml
NDED laps për trajtimin e lëkurës së thonjve Përkujdesja ndaj thonjve NDED laps për trajtimin e lëkurës së thonjve
1,98 € *
6,19 € / 100 g
NDED laps për trajtimin e lëkurës së thonjve  Përkujdesja ndaj thonjve NDED laps për trajtimin e lëkurës së thonjve
1,98 € *
6,19 € / 100 g
NDED mbushës për të carat Përkujdesja ndaj thonjve NDED mbushës për të carat
1,91 € *
12,73 € / 100 ml
Vaskë manikyri Përkujdesja ndaj thonjve Vaskë manikyri
from 1,93 € *
1,69 € / 100 g
nded ndalues i ngrënies së thonjve Përkujdesja ndaj thonjve nded ndalues i ngrënies së thonjve
2,30 € *
15,33 € / 100 ml
Vylet Nails trajtim me kalcium Përkujdesja ndaj thonjve Vylet Nails trajtim me kalcium
3,47 € *
23,13 € / 100 ml
Vylet Nails trajtim me kalcium 15 ml Përkujdesja ndaj thonjve Vylet Nails trajtim me kalcium 15 ml
3,47 € *
23,13 € / 100 ml
Krem Elina për duar dhe thonj Përkujdesja ndaj thonjve Krem Elina për duar dhe thonj
from 1,32 € *
1,32 € / 100 g
Balsam Dina për duar dhe thonj Përkujdesja ndaj thonjve Balsam Dina për duar dhe thonj
1,56 € *
1,56 € / 100 ml
Krem mirëmbajtës për lëkurën Elina Përkujdesja ndaj thonjve Krem mirëmbajtës për lëkurën Elina
1,68 € *
1,53 € / 100 g
Elina krem ​​këmbë dhe kujdesit Balsman Përkujdesja ndaj thonjve Elina krem ​​këmbë dhe kujdesit Balsman
from 0,84 € *
4,20 € / 100 ml
Vylet Nails forcues thonjsh Përkujdesja ndaj thonjve Vylet Nails forcues thonjsh
3,25 € *
21,67 € / 100 ml
Vylet Nails mbushës i të çarave Përkujdesja ndaj thonjve Vylet Nails mbushës i të çarave
6,04 € *
40,27 € / 100 ml
Kamill Hand dhe Nail Cream Përkujdesja ndaj thonjve Kamill Hand dhe Nail Cream
1,32 € *
6,60 € / 100 ml
Vylet Nails kundër ngrënies së thonjve Përkujdesja ndaj thonjve Vylet Nails kundër ngrënies së thonjve
6,86 € *
45,73 € / 100 ml
Vylet Nails forcues thonjsh 15 ml Përkujdesja ndaj thonjve Vylet Nails forcues thonjsh 15 ml
3,25 € *
21,67 € / 100 ml

Nëse përkujdesi për thonjtë natyralë do të ishte vetëm lyerja bukur me manikyr apo thjeshtë ngjitja sipër tyre e thonjve artificialë, kjo mund të ishte e bukur për tu parë, por nuk do të ishte një përkujdesje që zgjat. Ngjitja e vazhdueshme e thonjve artificialë mbi thonjtë natyralë apo lyerja e vazhdueshme e këtyre të fundit me manikyr, e parë në një periudhë afatgjatë nuk është pozitive për thonjtë, nëse ata nuk janë trajtuar siç duhet dhe rregullisht nën atë që duket. Në mënyrë indirekte kjo ndodh duke u ushqyer mirë dhe në mënyrë të balancuar; në mënyrë direkte ndodh duke përdorur produkte thonjsh cilësore. Lapsi kurativ i thonjve për shembull përmban vitamina rigjeneruese dhe mirëmban thonjtë dhe lëkurën e thonjve. Ai është i lehtë për tu përdorur dhe i përgjigjet hulumtimeve më të fundit të shkencës. I jepni thonjve tuaj një pushim të vogël, pasi të keni hequr manikyrin apo thonjtë artificialë. Vaji kurativ i thonjve furnizon dhe përforcon thonjtë delikatë dhe lëkurën e plasaritur të thonjve ndërsa panthethenate ushqen thonjtë me kalcium, duke shmangur kështu thyerjen e thonjve natyralë. Ne ju rekomandojmë kremin e duarve Elina, i cili është një produkt i mirë për përkujdesjen e thonjve dhe të lëkurës. Ajo ushqen thonjtë me lagështi, përthithet shpejt pa lënë yndyrë dhe mbron lëkurën nga sforcimet e përditshme. Ju mund ta gjeni atë edhe në formë balsami Elina.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€