Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Tipsa thonjsh / Enët për mbushje
Mbushëse thonjsh në madhësi të ndryshme dhe forma
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Nail Art Tips Designs Nail A normal 50-Këshilla direkt nga prodhuesi me dizajn gozhdë kurbë C standard. Nail Nail Art Tips Tips-Një standardeve të projektimit për dizajn gozhdë profesional në 10 madhësive të ndryshme me formën evropiane.

- Një Këshilla janë gozhdë design tips artit gozhdë me 50 artikuj në qese për profesionistë
Nail Salons

- Nail Nail Design Tips Designs A-normal me-kurbë C standard, dhe në 10 madhësive të ndryshme

- Nail Design Tips A me formë evropiane në hap me kohën e hulumtimit "

Ju lutem vini re se çanta njëherë përshtaten vetëm në 100 dhe 500 kuti

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.5504
Përmbledhje
5
73
4
46
3
1
2
0
1
2

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar