Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Pigmente ngjyrash

Pigmente ngjyrash

nded pigmente Chrome 3g Pigmente ngjyrash nded pigmente Chrome 3g
from 1,64 € *
54,67 € / 100 g
NDED pigmente ngjyrash Pigmente ngjyrash NDED pigmente ngjyrash
from 1,34 € *
44,67 € / 100 g
Pigment mermaids Pigmente ngjyrash Pigment mermaids
1,30 € *
43,33 € / 100 g
Shine Night Powder Pastel Pigmente ngjyrash Shine Night Powder Pastel
from 1,30 € *
43,33 € / 100 g
Shine Night Powder Pastel Purple | NDED | 3 g Pigmente ngjyrash Shine Night Powder Pastel Purple | NDED | 3 g
0,67 € *
22,33 € / 100 g
-43%
Nail art përzierjen pjatë Pigmente ngjyrash Nail art përzierjen pjatë
0,84 € *
4,42 € / 100 g
Shine Night Powder Pastel Verdha | NDED | 3 g Pigmente ngjyrash Shine Night Powder Pastel Verdha | NDED | 3 g
0,67 € *
22,33 € / 100 g
-43%
Shine Night Powder Pastel Gjelbër | NDED | 3 g Pigmente ngjyrash Shine Night Powder Pastel Gjelbër | NDED | 3 g
0,67 € *
22,33 € / 100 g
-43%
Shine Night Powder Pastel Salmon | NDED | 3 g Pigmente ngjyrash Shine Night Powder Pastel Salmon | NDED | 3 g
0,67 € *
22,33 € / 100 g
-43%
Shine Night Powder White 3g Pigmente ngjyrash Shine Night Powder White 3g
2,61 € *
87,00 € / 100 g
Pluhur Shine Night 3g blu Pigmente ngjyrash Pluhur Shine Night 3g blu
0,70 € *
23,33 € / 100 g
-70%
Shine Night Powder Pastel Portokalli NDED | 3g Pigmente ngjyrash Shine Night Powder Pastel Portokalli NDED | 3g
0,67 € *
22,33 € / 100 g
-49%
Shine Night Powder Pastel Pigmente ngjyrash Shine Night Powder Pastel
0,70 € *
23,33 € / 100 g
-70%
NDED pigmente ngjyrash Pigmente ngjyrash NDED pigmente ngjyrash
1,19 € *
39,67 € / 100 g
-50%
Shine Powder Night Rose 3G Pigmente ngjyrash Shine Powder Night Rose 3G
1,19 € *
39,67 € / 100 g
-50%
NDED pigmente ngjyrash Satin Pearl | 1000 g Pigmente ngjyrash NDED pigmente ngjyrash Satin Pearl | 1000 g
236,86 € *
236,86 € / 1000 g

Produktet e kategorisë që përfshihen tek pigmentet e ngjyrave Nailart-Designs ju ofrojnë alternativa të larmishme  për dizenjon e thonjve. Pavarësisht nëse jeni një përdorues privat apo nëse keni një studio thonjsh mobile apo të palëvizshme – ju pret një gamë e gjerë artikujsh që kanë të bëjnë me dizenjon e thonjve, artikuj të cilët ju mund ti zgjidhni sipas preferencave tuaja individuale.  Le të marrim si shembull pigmentin 3 g. Këtu ju mund të përshini koleksionin tuaj individual të Naildesign UV-Gel. Ky pigment në formë pudre të imët është i përshtatshëm veçanërisht për përzierje dhe modelim. Ju keni në dispozicion më shumë se 30 ngjyra të ndryshme. E njëjta gjë vlen edhe për pigmentin Ice-Effekt 3 g të NailDesign. Përzieni pudrën dhe gelin UV,  për të përftuar efekte magjepsëse të papërsëritshme, e personalizuar tek individi që do të mbajë thonjtë. Vetëkuptohet që të gjitha këto produkte janë të një cilësie shumë të mirë dhe si pasojë i përgjigjen kërkesave të larta të standardeve evropiane. Këto produkte kënaqin jo vetëm përdoruesit privatë por edhe studiot e thonjve që janë më të orientuara drejt cilësia. Shfrytëzoni avantazhin e çmimeve ekonomike dhe shërbimin e besuar të furnitorit i cili ju sjell porosinë tuaj dhe binduni kështu për produktet që ne ofrojmë duke i provuar ato.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€