Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Xhel me ngjyrë

Xhel me ngjyrë

NDED xhel me ngjyrë PURE Xhel me ngjyrë NDED xhel me ngjyrë PURE
from 2,15 € *
43,00 € / 100 ml
NDED Make-up gel Xhel me ngjyrë NDED Make-up gel
from 2,15 € *
43,00 € / 100 ml
NAIL-EON UV manikyrin e thonjve Shiney - Gellack Xhel me ngjyrë NAIL-EON UV manikyrin e thonjve Shiney - Gellack
from 2,15 € *
43,00 € / 100 ml
nded Wetlook Color Gel pastër Zi - pa shpërndarje Xhel me ngjyrë nded Wetlook Color Gel pastër Zi - pa shpërndarje
from 4,35 € *
87,00 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë pastele Xhel me ngjyrë NDED xhel me ngjyrë pastele
from 2,15 € *
43,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Color Gel pastër Xhel me ngjyrë Vylet-Nails Premium Color Gel pastër
from 4,35 € *
87,00 € / 100 ml
NAIL-EON Gel Polonisht Charming Xhel me ngjyrë NAIL-EON Gel Polonisht Charming
4,90 € *
32,67 € / 100 ml
nded Wetlook Color Gel pastër Red - pa shpërndarje Xhel me ngjyrë nded Wetlook Color Gel pastër Red - pa shpërndarje
from 4,35 € *
87,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Farbgel mikë Xhel me ngjyrë Vylet-Nails Premium Farbgel mikë
from 2,70 € *
54,00 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim Xhel me ngjyrë NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim
from 2,15 € *
43,00 € / 100 ml
NAIL-EON Gel Llak HIGHLIGHTS Xhel me ngjyrë NAIL-EON Gel Llak HIGHLIGHTS
from 1,83 € *
36,60 € / 100 ml
nded Premium metalike Color Gel Xhel me ngjyrë nded Premium metalike Color Gel
from 4,35 € *
87,00 € / 100 ml
nded Premium Thermogel Glitter Xhel me ngjyrë nded Premium Thermogel Glitter
from 2,70 € *
54,00 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë EDITION Xhel me ngjyrë NDED xhel me ngjyrë EDITION
from 3,25 € *
65,00 € / 100 ml
nded Premium Color Gel Black Magic Xhel me ngjyrë nded Premium Color Gel Black Magic
from 4,35 € *
87,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Farbgel Nude Xhel me ngjyrë Vylet-Nails Premium Farbgel Nude
from 5,45 € *
109,00 € / 100 ml
nded Premium Makeup Gel Xhel me ngjyrë nded Premium Makeup Gel
from 3,25 € *
65,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Termike Glitter Color Gel Xhel me ngjyrë Vylet-Nails Premium Termike Glitter Color Gel
from 3,25 € *
65,00 € / 100 ml
YOUMAXX flip bie Cat syve 3-D magnetik UV Farbgel Chameleon Xhel me ngjyrë YOUMAXX flip bie Cat syve 3-D magnetik UV Farbgel Chameleon
from 5,36 € *
107,20 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë metalike Xhel me ngjyrë NDED xhel me ngjyrë metalike
from 3,25 € *
65,00 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë PEARL Xhel me ngjyrë NDED xhel me ngjyrë PEARL
from 3,25 € *
65,00 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë verore Xhel me ngjyrë NDED xhel me ngjyrë verore
from 2,15 € *
43,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium xhel UV extreme big glitt Xhel me ngjyrë Vylet-Nails Premium xhel UV extreme big glitt
from 4,35 € *
87,00 € / 100 ml
nded Premium pastër Thermogel Xhel me ngjyrë nded Premium pastër Thermogel
4,35 € *
87,00 € / 100 ml
Shine Night Powder Pastel Xhel me ngjyrë Shine Night Powder Pastel
from 1,30 € *
43,33 € / 100 g
Vylet-Nails Premium Termo Color Gel pastër Xhel me ngjyrë Vylet-Nails Premium Termo Color Gel pastër
4,35 € *
87,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Metalike Color Gel Xhel me ngjyrë Vylet-Nails Premium Metalike Color Gel
from 4,35 € *
87,00 € / 100 ml
UV polish gozhdë matt - nënshkrimin xhel Xhel me ngjyrë UV polish gozhdë matt - nënshkrimin xhel
from 4,90 € *
32,67 € / 100 ml
nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel Xhel me ngjyrë nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel
from 4,90 € *
32,67 € / 100 ml
NDED xhel në ngjyrë neon Xhel me ngjyrë NDED xhel në ngjyrë neon
from 4,35 € *
87,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Neon Color Gel Xhel me ngjyrë Vylet-Nails Premium Neon Color Gel
from 4,35 € *
87,00 € / 100 ml
nded Wetlook Nude Pink Color Gel - pa shpërndarje Xhel me ngjyrë nded Wetlook Nude Pink Color Gel - pa shpërndarje
from 3,80 € *
76,00 € / 100 ml
Efekti nded Color xhami xhel - xhel xhami Xhel me ngjyrë Efekti nded Color xhami xhel - xhel xhami
from 2,70 € *
54,00 € / 100 ml
NAIL-EON Xhel gozhdë polonisht MAGIC MAGNETIKE Xhel me ngjyrë NAIL-EON Xhel gozhdë polonisht MAGIC MAGNETIKE
from 4,90 € *
32,67 € / 100 ml
nded Wetlook Nude xhel ngjyrë vjollcë - pa shpërndarje Xhel me ngjyrë nded Wetlook Nude xhel ngjyrë vjollcë - pa shpërndarje
from 3,80 € *
76,00 € / 100 ml
nded Wetlook Color Gel Azure pastër - pa shpërndarje Xhel me ngjyrë nded Wetlook Color Gel Azure pastër - pa shpërndarje
from 3,80 € *
76,00 € / 100 ml
nded Premium Pastel Color Gel Xhel me ngjyrë nded Premium Pastel Color Gel
2,19 € *
43,80 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht Neon Glitter Xhel me ngjyrë Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht Neon Glitter
from 3,80 € *
76,00 € / 100 ml
nded Premium metalike Thermogel Xhel me ngjyrë nded Premium metalike Thermogel
4,35 € *
87,00 € / 100 ml
YOUMAXX Matt Look UV ngjyra xhel - Nail Design Color Gel Matt Xhel me ngjyrë YOUMAXX Matt Look UV ngjyra xhel - Nail Design Color Gel Matt
from 5,49 € *
109,80 € / 100 ml
NDED Soak-Off xhel Make-up Xhel me ngjyrë NDED Soak-Off xhel Make-up
from 3,25 € *
21,67 € / 100 ml
UV Gel pastër Pikturë Xhel me ngjyrë UV Gel pastër Pikturë
from 4,38 € *
87,60 € / 100 ml

Ngjyrat i japin jetës suaj ritëm, shkëlqim ditëve të zakonshme gri dhe në çdo rast tërheqin vëmendjen. Kjo nuk vlen vetëm në art por edhe në dizajn. Mobilet e zyrës, tapetet, veshjet e kompjuterit apo dosjet e dokumenteve, të gjithë këto objekte me ngjyra dominojnë ambientin ku ne jetojmë dhe punojmë. Ajo që vlen për dizajnin e mobilieve dhe të produkteve të Lifestyle, është e vlefshme edhe në fushën e dizajnit të thonjve!

Me xhelrat me ngjyrë  xhel me ngjyrë 2 v 1 soak off LED UV që ne ofrojmë për ju,  ju do të mund ti jepni më shumë ngjyra jetës dhe thonjve tuaj. Sepse ne ju ofrojmë një paletë ekstra të madhe me tonalitete të ndryshme ngjyrash, të cilat fillojnë nga ngjyrat e thjeshta (në seri, e cila para ngjyrës fut elementin “Straight”) deri tek nuancat pastel dhe neon, duke vazhduam me xhelrat me efekte vezulluese, efekte me shkëlqim perle dhe xhelrat në nuanca metalizato.  Në faqet në vijim ju do të gjeni xhelra me ngjyra, që bëjnë pjesë tek xhelrat UV xhel me ngjyrë 2 v 1 soak off LED UV, xhelra me ngjyra nga koleksioni 4D dhe produkte të tjera. Ju do të mrekulloheni dhe frymëzoheni nga emrat melodiozë të secilës ngjyrë!  

Përveç paketimeve të mëdha me çmime ekonomi që preferohen kryesisht nga studiot e thonjve dhe dizenjuesit profesionistë, ne ofrojmë për ju edhe paketime të vogla të cilat janë të përshtatshme për tu përdorur në shtëpi ose mund të përdoren si masa testimi. Sigurisht që të gjitha produktet tona i përgjigjen standardeve evropianë përsa i përket tolerancës ndaj trupit dhe cilësisë së produktit.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€