Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Xhel me ngjyrë
Efektet trendy krom për shkak të EDITION gels e American-Line
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"American Edition Nail-Line Color Gels 15ml shumë i ri amerikan Nail Design efektet për Salons gozhdë profesionale. amerikan Line Edition Nail Color 15ml Gels veprim menjëherë të qetë dhe të vetë, në sajë të viskozitetit të mesme, janë veçanërisht të lehtë.

American-Line Edition Nail Color gozhdë Gels 15ml nga prodhuesi sallon gozhdë projektimin e cilësisë më të lartë.

- American-Line Edition 15ml Nail Color Gels mund të kandidojë direkt në hartimin xhel bazë gozhdë
apo aplikuar në ndërtues design gozhdë

- Ai duhet të zbatohet thinly për shkak të ngjyrës pigmente gozhdë, në mënyrë që drita UV
Të gjitha të projektimit gozhdë të mund të mësoj xhel dhe kështu bëri një kurë 100%
mund të "

viskozitet
+
i hollë medium i trashë
Vulë
+
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.6667
Përmbledhje
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar