Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Xhel me ngjyrë
American Line xhel Make-up
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

American Nail Design-Line Make Up ngjyrë në origjinal Studio amerikan Crucible për dizajn gozhdë profesional. American Nail Design-Line Make Up Gel Nail Studio është e cilësisë më të lartë dhe të bëra në SHBA.

Vulë
+
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4
Përmbledhje
5
0
4
3
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar