Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Xhel UV

Xhel UV

NDED xhel faza 1 Xhel UV NDED xhel faza 1
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NAIL-EON LED / UV Gel llak special Top Coat Xhel UV NAIL-EON LED / UV Gel llak special Top Coat
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NDED xhel strukturues Xhel UV NDED xhel strukturues
from 0,98 € *
19,60 € / 100 ml
-50%
xhel UV French Xhel UV xhel UV French
from 0,98 € *
0,05 € / 100 ml
-50%
NDED Make-up gel Xhel UV NDED Make-up gel
from 1,23 € *
24,60 € / 100 ml
-50%
1-Faza LED xhel / UV - nuk gjenerojnë nxehtësi Xhel UV 1-Faza LED xhel / UV - nuk gjenerojnë nxehtësi
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë pastele Xhel UV NDED xhel me ngjyrë pastele
from 0,98 € *
19,60 € / 100 ml
-50%
Xhel ftohtë pa zhvillim të ngrohjes e nded Xhel UV Xhel ftohtë pa zhvillim të ngrohjes e nded
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
nded Tekstil me fije qelqi - Ndërtuesi Xhel UV nded Tekstil me fije qelqi - Ndërtuesi
from 0,98 € *
19,60 € / 100 ml
-50%
NDED xhel mbushës Xhel UV NDED xhel mbushës
from 0,98 € *
19,60 € / 100 ml
-50%
NDED xheli përfundimtar Xhel UV NDED xheli përfundimtar
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
nded Premium Makeup Gel Xhel UV nded Premium Makeup Gel
from 1,48 € *
29,60 € / 100 ml
-50%
NDED xhel në ngjyrë neon Xhel UV NDED xhel në ngjyrë neon
from 1,23 € *
24,60 € / 100 ml
-50%
tekstil me fije qelqi nded - Faza 1 Gel Xhel UV tekstil me fije qelqi nded - Faza 1 Gel
from 0,98 € *
19,60 € / 100 ml
-50%
nded Tekstil me fije qelqi - xhel bazë Xhel UV nded Tekstil me fije qelqi - xhel bazë
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Metalike Color Gel Xhel UV Vylet-Nails Premium Metalike Color Gel
from 1,23 € *
24,60 € / 100 ml
-50%
NDED xhel me ngjyrë EDITION Xhel UV NDED xhel me ngjyrë EDITION
from 1,23 € *
24,60 € / 100 ml
-50%
NDED Soak-Off xhel faza 1 Xhel UV NDED Soak-Off xhel faza 1
from 1,23 € *
24,60 € / 100 ml
-50%
American Line xhel faza 1 Xhel UV American Line xhel faza 1
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
NDED xhel faza 2 Xhel UV NDED xhel faza 2
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NAIL-EON Gozhdë UV efekt polish flake Xhel UV NAIL-EON Gozhdë UV efekt polish flake
from 1,13 € *
22,60 € / 100 ml
-50%
nded Tekstil me fije qelqi - 1 xhel faza Xhel UV nded Tekstil me fije qelqi - 1 xhel faza
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium xhel UV extreme big glitt Xhel UV Vylet-Nails Premium xhel UV extreme big glitt
from 1,98 € *
39,60 € / 100 ml
-50%
UV polish gozhdë matt - nënshkrimin xhel Xhel UV UV polish gozhdë matt - nënshkrimin xhel
from 3,95 € *
26,33 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë verore Xhel UV NDED xhel me ngjyrë verore
from 1,20 € *
24,00 € / 100 ml
-50%
Vylet Nails Studio Edition xhel faza 1 Xhel UV Vylet Nails Studio Edition xhel faza 1
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
Vylet Nails Studio Editionxhel mbushës Xhel UV Vylet Nails Studio Editionxhel mbushës
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
American Line xhel mbushës Xhel UV American Line xhel mbushës
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel Xhel UV nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel
from 3,95 € *
26,33 € / 100 ml
American Line xhel strukurues Xhel UV American Line xhel strukurues
from 1,98 € *
39,60 € / 100 ml
-50%
NDED Soak-OFF xhel strukurues Xhel UV NDED Soak-OFF xhel strukurues
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED Schablonengel Sculpting Gel Xhel UV NDED Schablonengel Sculpting Gel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë PEARL Xhel UV NDED xhel me ngjyrë PEARL
from 1,48 € *
29,60 € / 100 ml
-50%
Vylet-Nails filmat Premium Xhel U Xhel UV Vylet-Nails filmat Premium Xhel U
from 1,23 € *
24,60 € / 100 ml
-50%
NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim Xhel UV NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim
from 0,98 € *
19,60 € / 100 ml
-50%
UV Gel Pikturë Neon Xhel UV UV Gel Pikturë Neon
from 1,99 € *
39,80 € / 100 ml
-50%
Vylet Nails Studio Edition xhel strukurues Xhel UV Vylet Nails Studio Edition xhel strukurues
from 1,98 € *
39,60 € / 100 ml
-50%
NDED Soak-Off xhel mbushës Xhel UV NDED Soak-Off xhel mbushës
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Farbgel Night Shine Glitter Xhel UV Vylet-Nails Premium Farbgel Night Shine Glitter
from 1,98 € *
39,60 € / 100 ml
-50%
Vylet Nails Elements xhel përfundimtar Xhel UV Vylet Nails Elements xhel përfundimtar
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
UV Gel Pastel Pikturë Xhel UV UV Gel Pastel Pikturë
3,06 € *
61,20 € / 100 ml
-50%
NDED Soak-Off xhel ngjitës Xhel UV NDED Soak-Off xhel ngjitës
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED Soak-Off xhel French Xhel UV NDED Soak-Off xhel French
from 0,98 € *
19,60 € / 100 ml
-50%
Vylet Nails Studio Edition xhel përfundimtar Xhel UV Vylet Nails Studio Edition xhel përfundimtar
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
Euro-Line PURE xhel me ngjyrë Xhel UV Euro-Line PURE xhel me ngjyrë
from 2,98 € *
19,87 € / 100 ml
-50%
Vylet Nails Revolution xhel mbushës Xhel UV Vylet Nails Revolution xhel mbushës
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Nënshkrimin xhel LED / UV - pa zhvillim të ngrohjes Xhel UV Nënshkrimin xhel LED / UV - pa zhvillim të ngrohjes
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Euro-Line top xhel që thahet shpejt Xhel UV Euro-Line top xhel që thahet shpejt
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
American Line EDITION xhel me ngjyrë Xhel UV American Line EDITION xhel me ngjyrë
from 2,98 € *
19,87 € / 100 ml
-50%
Euro-Line xhel strukturues Xhel UV Euro-Line xhel strukturues
2,98 € *
19,87 € / 100 ml
-50%
Vylet Nails Revolution xhel strukurues Xhel UV Vylet Nails Revolution xhel strukurues
2,98 € *
19,87 € / 100 ml
-50%
Euro-Line Xhel Make-up Xhel UV Euro-Line Xhel Make-up
2,98 € *
19,87 € / 100 ml
-50%
Vylet Nails Studio Edition PURE xhel me ngjyrë Xhel UV Vylet Nails Studio Edition PURE xhel me ngjyrë
from 1,98 € *
39,60 € / 100 ml
-50%
Euro-Line EDITION xhel me ngjyrë Xhel UV Euro-Line EDITION xhel me ngjyrë
from 2,98 € *
19,87 € / 100 ml
-50%
American Line xhel Xhel UV American Line xhel
from 1,98 € *
39,60 € / 100 ml
-50%
Euro-Line xhel faza 2 Xhel UV Euro-Line xhel faza 2
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Blej Gels UV Lartë të cilësisë në të gjitha variacionet e veçanërisht të favorshme
Kur dikush flet për një sistem një- fazor me xhel UV, atëherë ju duhet vetëm 1 xhel UV për të gjitha hapat . Por ju jeni duke folur në lidhje me një sistem 3-fazor , atëherë ju keni nevojë për 3 xhel UV ndryshme dmth një xhel bazë , një ndërtues dhe një Versieglungsgel .
Ka tani janë shumë të ndryshme xhel UV p.sh. Baza xhel , xhel ndërtues , xhel nënshkrimin, Make Up xhel, xhel frëngjisht ngjyra dhexhel është vetëm një përzgjedhje e vogël e të gjithë gels UV tona .
xhel UV është bërë nga plastike të veçantë. Ai shëron në një llambë të projektuar posaçërisht që lëshon dritë UV. Shërimin Shumica e xhel UV në një llambë UV në rreth 120 sec. Varësisht se sa e fortëpigmentim e një xhel UV ngjyra , ju duhet të zgjasë diçka shërimin .
Që nga xhel UV duhet të reagojnë për të ngrohur dhe xhel UV rrezet e diellit gjithmonë të ruhen të ftohtë dhe të errët . Nëse ju bëni një modelimin me xhel UV dhe kjo është në afërsi të llambës UV , mund të ndodhë qëndërpreu xhel direkt.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€